Onesie; musthave all in one jumpsuits

Heb je al gehoord van de befaamde Onesie? Nee? Nou dan moeten we je zeker over bijpraten over de nieuw fashionrage, de comfortabele en ontspannen Onesie die zowel gretig aftrek vindt bij mannelijke als vrouwelijke fashionjunks. De celebs zijn er overigens ook gek op, want we spotten dit kledingstuk met enige regelmaat op paparazzi foto’s van celebs.

Wat zijn Onesie’s?

Onesie’s zijn leuke en een beetje ‘ Geeky’ all in one- jumpsuits die makkelijk te dragen zijn. De Onesie kan tijdens verschillende events worden gedragen. Denk bijvoorbeeld aan festivals of concerten, strandfeesten, sportevenementen of gewoon thuis of tijdens het boodschappen doen. Misschien dat de clubs het nog niet accepteren, maar dat duurt niet lang meer.

Celebs

Celebs als Justin Bieber, Rihanna, Cara Delevingne en popgroep One Direction zijn al fan van de Onesie. Met de juiste accessoires kun je de outfit helemaal upgraden. Daarom zal de Onesie een blijvertje zijn.

Ontwerpen

Onesies zijn er in allerlei designs en ontwerpen. Effen kleuren, rendieren-, aztek- en camouflageprints, vlaggen of gewoon gekke dieren. Het maakt niet uit wat je voorkeur is, alles kan! Maar wil je dit item toch een beetje fashionable dragen dan kun je natuurlijk niet te gek doen. Met de juiste accessoires is het echt een fashion item. Maar je kunt ook de plank mis slaan. Hebben? Je vindt verschillende modellen op onder andere Boohoo, Onepiece en Asos.

Onepiece:

Asos: