Frecious slow juice voor echte healthjunks

Fashionjunks zijn natuurlijk ook bezig met gezondheid. Want het lichaam moet goed onderhouden worden om er goed uit te kunnen zien. En daarom houden we je ook graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van voeding en gezondheid.

Gezond voor fashionjunks

Wat dacht je bijvoorbeeld van Frecious slow juice dat uit 100% puur, vers en onbewerkte ingrediënten bestaat. Extreem healthy en een perfecte manier voor iedere fashionjunk om aan de dagelijkse vitaminen en voedingsstoffen te komen.

Energie, kracht en meer……

Frecious slow juice wordt zonder kunstmatige toevoegingen en bewerkingen op een ambachtelijke wijze koudgeperst. Daarna wordt het direct ingevroren. Dit sapje zit echt vol essentiële vitaminen, enzymen en mineralen. Sterker nog, het is een kilo groenten en fruit in één overheerlijk flesje. Dat is toch ideaal. En je kunt het ook nog zo in je fashionable handbag stoppen.

Dit flesje geeft je energie, kracht en levenslust dat gretig door je lichaamscellen wordt opgenomen. En het is zo makkelijk. Of je het nu gebruikt om de dagelijkse vitaminen binnen te krijgen, om af te vallen of te detoxen….het is allemaal goed en Frecious slow juice  helpt je erbij.

Gezond en Jammie

Frecious slow juice wordt koudgeperst met een slowjuicer. Hierbij vindt minimale oxidatie plaats en ontstaat er geen verhitting tijdens het persen, zodat alle essentiële vitaminen, enzymen, mineralen en anti-oxidanten maximaal behouden blijven.

Wij zijn gek op de smaken Carrot Cake, Heart Beet en Celery Slim.