Polo’s: de mode die nooit uit gaat

Nu de zomer is begonnen valt het op dat de polo gewoon weer overal in het straatbeeld opduikt. Na al die jaren is het een kledingstuk wat trendy lijkt te blijven. In de jaren 20 van de vorige eeuw is de polo geïntroduceerd door een Franse tennisser. In het begin was het echte sportkleding, maar in de jaren 60 is dit veranderd en sindsdien zie je hem overal. Tegenwoordig kan je alle knoopjes dicht dragen als een echte hipster, of je doet hem lekker open voor een casual look.

Polo’s in alle kleuren

Het leuke aan een poloshirt is dat je ze echt in allerlei kleuren kan krijgen. Naast alle kleuren die je maar wenst, zie je ook steeds meer polo’s met een leuk patroon of een print. Zo hoef je niet meer te kiezen uit een paar standaard kleuren, maar kan je helemaal los gaan. Natuurlijk zijn de basiskleuren zoals wit, blauw en groen een welkome aanwinst in iedere garderobe.

Nette polo voor werk

Ook voor op werk kan een polo tegenwoordig prima. Vooral de polo’s voor heren van bijvoorbeeld McGregor kan je goed naar werk dragen. Met een collectie in verschillende kleuren en modellen kan iedere man hier terecht. Het leuke is dat je ze in de loop van het seizoen (zoals nu) ook met 30% tot 50% korting kan scoren. Je hoeft niet bang te zijn dat ze volgend jaar uit de mode zijn ;).

Polo met korte mouwen: lekker zomers

Misschien ken je overigens ook wel de polo shirts met lange mouwen, maar dit lijkt ons beter om te bewaren voor in de winter! Nu het zomer is kan je weer heerlijk genieten van het weer en wat past daar niet beter bij dan een shirt met korte mouwen. Daarnaast zorgt de kraag er voor dat je minder snel verbrand in je nek. Het enige dat wij er over kunnen zeggen is dat wij echte fan zijn van dit kledingstuk. Dit komt doordat ze lekker zitten en je ze altijd aan kan.

Heb jij ook nog niet genoeg polo’s in de kast? Check dan nu McGregor want daar is de uitverkoop in volle gang!