Oscars 2015: alle modemissers op een rij

Naast zeer geslaagde Oscarjurken waren er ook een paar celebs die wat beter in de spiegel hadden moeten kijken. We zeggen niet dat deze looks lelijk zijn maar een beetje meer je best doen mag best wel hoor! Benieuwd naar de mooiste jurken op de Oscars van 2015? Bekijk deze hier.

MARION COTTILARD

Deze Française sloeg de plank een beetje mis in haar Dior couture creatie. We waarderen het feit dat ze zichzelf blijft maar het hangende achterkantje en de geperforeerde stof zien er wat ons betreft niet goed uit. Jammer Marion!

CHLOË GRACE MORETZ

Je bent pas 18 maar je kleedt je als een oude dame. Deze Miu Miu jurk is veel te truttig voor zo’n frisse en jonge meid. Ook het model doet haar niet veel goeds. Alsof ze alles wat ze de afgelopen twee weken at, direct op haar heupen heeft geplakt.

LORELEI LINKLATER

Zit deze piepjonge actrice nog in haar gothicfase? Wij snappen de jurk van designer Gabriela Cadena totaal niet en aan haar gepijnigde blik te zien, snapt Lorelei er ook even niks meer van. Wijze les voor volgend jaar: kies een jurk die wat simpeler is en leer om te lachen.

ISAN ELBA

Voor iemand waarvan wordt gezegd dat hij in aanmerking komt voor de nieuwe James Bond, is zijn dochter allesbehalve Bondgirl proof. De jurk van de dochter van Idris Elba- Isan Elba- ademt een hoog staaltje carnaval. De kleur, het design en de stof: niets is eigenlijk mooi aan deze creatie. Het lijkt wel of Isan is gewikkeld in een fout gordijn rechtstreeks afkomstig van een rommelmarkt, beetje jammer want bij haar vader is dat zeker niet het geval!

DAKOTA JOHNSON

Ana Steele – aka Dakota Johnson- schittert hier in een creatie uit de gouden handen van modehuis Saint Laurent. Maar wij vragen ons af: draagt de 50 Shades of Grey- actrice de jurk of is het nou andersom? Een ding weten we wel zeker: Mr. Grey-waardig is deze jurk zeker niet! De zilveren ‘knoop’ haalt het one shoulder model van de jurk eerder uit balans dan dat het wat toevoegt en ook zit het ene gedeelte van de jurk hoger dan de andere kant. Misschien dat een andere jurk beter was geweest voor het figuur van Dakota. Ook het tasje en de armband voegen weinig toe aan het geheel.