Oscars 2015: de mooiste jurken

Naast bijzondere optredens en een hoop celebs die verrast werden met een gouden beeldje, draaien de Oscars toch ook een beetje om het kijken naar alle geweldige jurken. Ook dit jaar waren er weer een paar sterren die eruit sprongen omdat ze er geweldig uitzagen. Benieuwd naar de worst dressed? Bekijk deze hier!

Emma Stone

Emma straalt ons tegemoet in haar creatie van Elie Saab. De jurk is erg gekleed maar wordt toch sexy dankzij het ene blote been. Ook de kleur is bijzonder en staat goed bij haar huid en haar. Chapeau Emma!

Keira Knightley

Deze Valentinojurk is een prachtig stukje couture. Eigenlijk bedoeld als trouwjurk maar op de zwangere actrice staat hij ook erg goed! Het haar en make-up zijn simpel gehouden. Prima, zo gaat alle aandacht naar haar geweldige outfit!

 

Lady Gaga

Ze zorgde voor muzikaal vermaak op de avond en ze ontbreekt ook niet in dit lijstje. Gaga blijft zichzelf en maakt haar entree in een bijzondere jurk van Azzedine Alaïa. De stof, het model, alles klopt. Ook complimenten voor de bijzondere handschoenen, klassiek meets modern!

 

Jennifer Hudson

Wauw, Jennifer! Wat ziet ze er goed uit in haar Romona Keveza jurk. De kleur staat perfect bij haar huid en bij de simpele accessoires. Meer dan een tijdloze jurk en wat sieraden heeft Jennifer niet nodig om eruit te zien als een echte ster.

 

Cate Blanchett

Zwart fluweel, niet afgemaakte naden en stiksels en een opvallend sieraad zijn de juiste ingrediënten voor een perfecte Oscarjurk. Cate Blanchett ziet er prachtig uit. Mogen we deze Australische schone ook complimenten geven of haar hele toffe kapsel?