Doutzen stopt als Victoria’s Secret Angel

Onze Nederlandse trots Doutzen Kroes zal haar werkzaamheden als Angel bij lingeriemerk Victoria’s Secret neerleggen. Jammer, maar gelukkig hebben we de foto’s nog van alle jaren dat Doutzen ons toelachte vanaf de uitbundige catwalks van Victoria’s Secret! 

Geen ruzie

Volgens Ed Razek, grote man achter het merk, heeft Doutzen binnenkort een enorme klus te doen in Europa. Dit slokte zoveel tijd op dat ze haar werkzaamheden als Angel moest stoppen. Berichten op social media over een ruzie die Doutzen gehad zou hebben met de directie van het label worden door Razek tegengesproken: ‘’Doutzen is een van de mooiste mensen in de hele wereld!’’

Een overzicht

In 2005 maakte Doutzen haar entree op de catwalk van de meest populaire modeshow van het jaar. Amper twintig jaar en nog geen grote naam. Toch wist ze de aandacht te trekken met haar sexy, vrouwelijke figuur en lieve gezicht.

In 2006 liep het topmodel als een net afgestuurde dame over de catwalk. Mooi, sexy maar ook speels! 

2008 was het jaar dat er flink werd uitgepakt met grote rokken, kousen en veel tule en kant. Toch bleef Doutzen stralen onder deze enorme berg stof. 

Dat Doutzen niet veel nodig heeft om te stralen bewees ze in het groene setje dat ze droeg tijdens de show in 2009. 

In 2011 werden de vleugels al groter en waren we getuigen van het feit dat Doutzen ook in blauw weet te stralen. 

Dat ze buddies is met Rihanna bewees de Friese schone in 2012! 

Ook in minuscule bikini met rijglaarzen en grote vleugels wist Doutzen ons nog te overtuigen van haar beauty, in 2013 deed ze dit dan ook!

Haar laatste show in 2014 was de perfecte afsluiting op een mooie tijd bij het lingeriemerk. Het topmodel leek op een echte engel  en god, wat waren we jaloers op haar killer body!