Outfit Prins George is uitverkocht!

Afgelopen zondag werden de officiële kerstfoto’s van prins George vrijgegeven. Wat een dotje! De blonde, kleine charmeur grijnst lekker ondeugend op de foto’s en draagt lieve kerstkleding. George is een echte trendsetter, want het truitje en broekje die hij draagt op de foto’s waren binnen no time uitverkocht!

Prince Charming 

De 18-maanden oude prins is nu al een echt stijlicoon in de dop (North watch out!) Met zijn blonde haren en brede grijns zorgt hij voor veel ‘aaawh’-tjes en ‘oeh-tjes’ op de kerstfoto’s. En dat is niet het enige waar mensen enthousiast over zijn.

Uitverkocht 

De outfit van de kleine prins valt namelijk ook goed in de smaak. De spencer en het broekje die het prinsje draagt, zijn zelfs al uitverkocht!. De gebreide blauwe spencer met soldaatjes is ontworpen door de Britse ontwerpster Cath Kidston en kostte ‘maar’ €40. Het kledingstuk wordt nu op Ebay aangeboden voor het dubbele van de originele prijs, namelijk 70 euro! Ook het corduroy broekje van de winkel Amaia Kids is uitverkocht. 

The George Effect

George zijn kleding is eigenlijk altijd al populair geweest. Zo waren zijn ‘geboortedeken’ en het pakje wat hij droeg op zijn eerste verjaardag ook binnen no time uitverkocht. Het dekentje zorgde er voor dat de website een bezoekersaantallenstijging had van 1960%. De Britse modewereld heeft zelfs al een naam verzonnen voor de populariteit van de kleding van George namelijk: the George Effect. Want wie is er nou geen fan van de kleine prins? 

Tekst Karlijn van Mil