Winkel meer voor minder geld met cashback en kortingscodes

Wil jij ook zoveel mogelijk shoppen met een minimaal budget? Dan moet je zeker kortingscodes en cashback sites gebruiken! Op deze manier kan je namelijk (bijna) altijd korting krijgen op internet, en dat zonder veel moeite. Je gelooft het misschien niet, maar naast de al lage prijzen online kan je nóg meer besparen tijdens het shoppen dankzij de volgende 3 trucs.

Kortingscodes

Bij veel winkels kan je tijdens het afrekenen een kortingscode invoeren (soms ook in je winkelmandje). Door deze kortingscode of actiecode in te voeren betaal je direct minder voor je bestelling. Zo krijg je een paar euro korting, enkele tientallen procenten korting of je hoeft geen verzendkosten te betalen. Zo kan je bijvoorbeeld korting bij Bonprix of Zalando krijgen. Maar ook bij Hema, Blokker, C&A, Ubereats, Thuisbezorgd en enorm veel andere winkels is het mogelijk om korting te krijgen met een kortingscode.

Helaas hebben de winkels niet altijd een actieve kortingscode die je kan gebruiken, maar daarvoor heb je weer een andere mogelijkheid om toch te besparen: cashback.

Cashback

Naast het gebruik van kortingscodes heb je dus nog een fantastische manier om online te besparen: cashback sites. Dit zijn websites zoals Shopkorting.nl waarbij je je kan aanmelden waarna je bij duizenden winkels kan winkelen met korting. Het werkt zo: na het aanmelden op de cashback site kan je een winkel aanklikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de winkel van jouw keuze. Na het shoppen heeft de cashback site een vergoeding gekregen omdat ze jou naar die winkel hebben doorverwezen. Deze vergoeding geven ze aan jou terug zodat je altijd korting krijgt!

Uitverkoop of outlet pagina

Naast gebruik van kortingscodes en cashback is er nog een handig manier die je eigenlijk altijd wel kan gebruiken om een koopje te scoren: de outlet. Wij zijn nog maar weinig shops tegengekomen die niet altijd ergens (soms een beetje verstopt) een outlet pagina hebben staan. Op deze manier kan je bijna het hele jaar door terecht in webshops voor aanbiedingen en uitverkoop. Als je goed zoekt heb je dan grote kans om wat leuks in jouw maat te vinden.

Een andere goede manier om te bespraken is om over te stappen van energieleverancier of verzekeraar, kijk eens op Stap-over.nl om te vergelijken. Als je daarna alsnog afsluit via Shopkorting krijg je ook nog eens cashback.

Bron afbeelding: Bonprix