Slippers na het seizoen?

De zomer loopt op z’n eind. De tijd dat je onbekommerd in een luchtig shirtje en met blote voeten naar buiten kon wandelen is voorbij. Vooral ’s morgens en ’s avonds is het kil en dan heb je graag iets warms aan je voeten. Maar betekent dat ook dat je nu je slippers diep achterin een kast moet wegstoppen? Welnee!

Lekker comfortabel!

Het mag dan buiten te koud zijn om op luchtige zomerschoenen rond te lopen, in huis is het een ander verhaal. Binnen kun je nog tijden genieten van die mooie en comfortabele slippertjes waar je de hele zomer zo lekker op liep. En als je op de website van Omoda een kijkje neemt naar hun uitgebreide collectie, krijg je acuut zin om er nog een paar bij te kopen.

Slipper proof

Eigenlijk is dat zo gek nog niet, want ook in de herfst en de winter zijn er genoeg gelegenheden om slippers te dragen. Behalve in huis zijn ze erg praktisch als je bijvoorbeeld naar de sauna of naar het zwembad gaat. Wist je dat je op zulke openbare plaatsen makkelijk een voetschimmel oploopt als je er op blote voeten rondloopt?

Keuze zat! 

Wie de vele tientallen mooie, comfortabele, soms feestelijk gekleurde slippers op Omoda.nl bekijkt, is blij met elk excuus om er een paar te kopen, ook als het geen zomer is. Want waarom zou je zoiets leuks alleen maar dragen in het warme seizoen? Ze kunnen gewoon altijd!