Zijden Gucci pak voor de zomer

Je hebt vast even onder een steen gelegen als je nog niet wist dat de seventies superhip gaan worden aankomend seizoen. Naast budgetitems in de hippie sfeer, is er nu ook een waar designerpak langsgekomen in seventies stijl. Hebben!

Japan meets jaren 70

Dit prachtige Gucci pak uit de Spring/Summer 2015 collectie van het Italiaanse modehuis is een ware zomer musthave. Gemaakt van het allerbeste zijde, dus superfijn om te dragen en ook nog eens bestendig tegen de warmere zomermaanden. De print is volgens Gucci gebaseerd op Japan en de vroege jaren 70. Ook de kleuren zijn inderdaad lekker hippieachtig. De broek is een zogenaamde culottes, een hippe variant op de lelijke driekwartbroek. Het jasje kun je met het bijgeleverde ceintuurtje strak dichttrekken. Je kunt dus ook nog kiezen uit een geklede look of lekker sexy en zomers. Oké de prijzen dan. Die zijn iets minder fijn om te lezen. De broek kost maar liefst €850 en het jasje kost –houd je vast- €1200!

Musthave: zijden Gucci pak. Een Gucci pak is een ultiem tijdloos stuk voor in de damesgarderobe. Alles over een mooi stijlvol pak, smoking voor de vrouw.

Gucci pak in stijl

Naar het geld kijken we even niet meer. Op het gebied van de accessoires pakken we dus ook flink uit! Ga voor deze zeer luxueuze groene mini clutch (ook als schoudertas te dragen) van Alexander McQueen. Gemaakt van struisvogelleer en bezet met echt goud. Te koop voor €1895. Aan je voeten ga je voor metallic Louboutins waar zowel groen en blauw in voorkomt. De schoenen zijn gemaakt van 100% pythonleer en zijn te koop voor €995. Als finishing touch kies je deze zonnebril van Thierry Lasry (€390) die gemaakt is van donkerpaars plastic met donkergele accenten. Hippie maar dan wel heel erg chique!

Musthave: zijden Gucci pak. Een Gucci pak is een ultiem tijdloos stuk voor in de damesgarderobe. Alles over een mooi stijlvol pak, smoking voor de vrouw.

Tekst Max Herlings