Drykorn: herfst/winter 2014

Wol en leer. Denim en zijde. Drykorn gaat met zijn herfst-wintercollectie 2014 tegen het gewone in, door grunge en punk samen te brengen met het klassieke. 

Inspiratie

De collectie straalt zowel mannelijk- als vrouwelijkheid uit. Door zachte kleuren te combineren met donkere punkkleuren, ontstaat er een hartstikke mooi contrast. De streetwearcollectie bevat alle keyitems voor dit seizoen: van leren jassen, tot aan oversized sweaters. De collectie is echt iets voor diegenen die van de urban city look houden: comfortabel en trendy. De collectie is een beetje in de stijl van Cara Delevingne. 

Musthave

Echte musthaves zijn de leren skinny jeans, de leuke winteraccessoires en vooral de lange jassen. Er zijn nauwelijks prints/patronen terug te vinden in de collectie. Het enige aanwezige patroon was de ruit. Die kwam terug in een jas en een blouse. Wat dat betreft is de collectie erg clean en ook op de werkvloer inzetbaar als je bijvoorbeeld naar de overhemden, blouses en jurken kijkt. 

Prijzen 

Het kleurenpatroon in deze collectie is zwart, grijs, wit en soms rood en blauw. De prijzen variëren van 80 euro voor een muts, tot 280 euro voor de Robyn dress.

Geschreven door Aminanta Minte