Stella McCartney resort 2015: Superhelden

Laat het kind in jezelf weer naar boven komen dankzij deze Stella McCartney collectie. De perfecte mix tussen fashion en fun! Alle items zijn gebaseerd op superhelden en oldschool stripboeken. Misschien een beetje too much voor een gehele outfit maar enkele items uit deze geweldige collectie kunnen niet ontbreken in je kast!

Parka

Deze parka kan niet ontbreken in de kast van de Nederlandse vrouw. Al die regen hier is killing voor je outfits! Hij is behoorlijk ruimvallend en is gemaakt van polyamide. Voor €645 kun jij de buien stijlvol trotseren!

Sleutelhanger

Ook altijd je sleutelbos kwijt? Dankzij deze kleurrijke hanger is dat dadelijk verleden tijd. Gemaakt van plexiglas en geïnspireerd op een oldschool superhero is dit de perfecte aanvulling op elke tas of sleutelbos. Te bestellen voor €200.

Jurkje

Een simpel jurkje kan altijd en overal. Dit zwarte exemplaar, gemaakt van zijde, is simpel maar toch opvallend door de leuke print. De jurk is strak gesneden en valt dus perfect om je lichaam heen. De jurk kost €755.

Schoudertas

Een echte opvallende tas die elke outfit wat meer cachet geeft. Dit exemplaar is gemaakt van leer dat zo is bewerkt dat het op een slangenhuidje is gaan lijken. Lekker veel kleur en makkelijke vakjes aan de binnenkant. Je kunt de tas kopen voor €665.

Shortje

Dit shortje is echt zo’n kledingstuk dat makkelijk te combineren is. Perfect voor in de warme maanden en extra leuk door de drukke print. Dankzij het gebruik van zijde heeft het broekje een luxe uitstraling. Te koop voor €445.

Blouse

Een lekkere, luchtige blouse is toch ideaal voor als de temperaturen weer wat omhoog gaan? Dit exemplaar is gemaakt van zijde en is ook bedrukt met de leuke supermannetjes. Draag hem op het eerder genoemde shortje voor een gekleed resultaat. Te bestellen voor €535.

Tekst Max Herlings