Top plus size model Tess Holliday

Modellen staan niet bekend als zwaarlijvig en fors. Zelfs bij de meeste plus size modellen is het vaak de vraag of ze ook niet aan de dunne kant zijn. Toch is er een uitzondering: de Amerikaanse Tess Holliday is ondanks haar zware lijf toch hard op weg om een topmodel te worden!

Groot bureau

Ondanks dat men altijd tegen Tess vertelde dat ze veel te dik was, gaf ze de moed niet op en bleef ze proberen om een contract te krijgen bij verschillende grote bureaus. Na tientallen afwijzingen kreeg ze een contract bij Milk Model Management. Dit grote bureau werkt veel samen met bekende modehuizen en beroemde magazines. Een prima plek voor Tess dus, die al in Vogue Italia stond. Zo zie je maar dat hard werken en niet opgeven loont!  

Veelzijdig

Ana Schilinglaw is eigenaresse van Milk Model Management en denkt dat zij het enige modellenbureau runt dat veel werk weet te regelen voor iemand met het formaat van Tess. Waaraan dit ligt? ‘’Tess is veelzijdig, ze kan transformeren in allerlei soorten vrouwen. Ze is gewoon prachtig!’’

Tekst Max Herlings