Trendy schoenen met een gezonde pasvorm

ecco schoenen

Het is belangrijk dat de schoenen die je draagt een goede pasvorm hebben en lekker zitten. Want je hebt ze het grootste gedeelte van de dag aan. Als je op ongezond schoeisel loopt, vergroot dat het risico op klachten aan je voeten. Ook kun je last krijgen van pijn en aandoeningen aan je rug of aan je benen. Daarom doe je er verstandig aan om comfortabele schoenen met een gezond voetbed aan te schaffen. Maar die blinken niet altijd uit in een trendy en eigentijdse uitstraling. Ecco bewijst het tegendeel. Al sinds de zestiger jaren heeft het merk een naam hoog te houden qua goede pasvorm, aangename materialen én stijl. Ecco schoenen staan voor Deens design waarbij een hoofdrol is weggelegd voor functie, eenvoud en vorm.

Zacht en sterk leer

Ook blinkt Ecco uit in kwaliteit en duurzaamheid. Op het plein voor het hoofdkantoor in de Deense stad Tønder staat een opvallend kunstwerk. Dit standbeeld van een reusachtige voet symboliseert het uitgangspunt van elk ontwerp. De filosofie van Ecco luidt dat elke schoen de voet op een sublieme manier hoort te volgen. Daarom baseren de designers hun ontwerpen aan de hand van de gegevens van duizenden voetbewegingen. Continu zoeken zij naar nieuwe methoden om het comfort, de stabiliteit en de pasvorm verder te optimaliseren. Dit mondt uit in schoenen waar je de hele dag door op kunt lopen en waar je voor lange tijd plezier van hebt.

Collageenvezels

Daarnaast staan de zintuigen van de designers altijd op scherp om vernieuwend materiaal te vinden dat de schoenen mooi en comfortabel maakt. Ecco werkt veelvuldig met het leer van de Yak. Dit dier leeft op de bergtoppen van de Himalaya en zijn huid bevat uiterst fijne collageenvezels. Daarom is dit leer superzacht en maar liefst drie keer zo sterk als gewoon leer. Na verloop van tijd zie je de trendy gedragen-leer-look effect optreden.

Gevarieerde collecties

Dames en heren vinden onder de zeer complete, gevarieerde collecties gegarandeerd nieuwe favorieten die de hele dag door heerlijk dragen. Bovendien zijn er voor iedere denkbare gelegenheid geschikte modellen te vinden. Variërend van elegante pumps, modieuze laarzen en hippe veterlaarsjes tot trendy sneakers, veterschoenen voor heren en stoere outdoor schoenen. Wil je deze winter ook modieus en comfortabel voor de dag komen? Je kunt de complete collectie Ecco schoenen snel, gemakkelijk en veilig online shoppen. Wel zo handig nu de fysieke winkels hun deuren verplicht moeten sluiten. In de Ecco opruiming kun je de betaalbare schoenen van hoge kwaliteit extra voordelig aanschaffen.