Welke trends kenmerken de sportkleding industrie in 2021?

2020 was een bijzonder jaar door de Covid-19 pandemie. Het heeft ook invloed gehad op de mode industrie. Niet alleen wat betreft kleding voor kinderen– en volwassenen, maar ook in de sportkleding. Welke interessante trends op het gebied van sportkleding kunnen we verwachten in 2021?

Welke kleuren zijn populair in sportkleding?

Warme neutrale tinten en pastelcombinaties zullen de trend in de sportkleding zijn. De effecten van de opkomst van de technologie en het digitale tijdperk op de mode, met name sportkleding, zullen zich voortzetten. Daarbij zullen futuristische accenten net als in de voorgaande periode populair zijn. We zullen vooral metallic kleuren, elastische texturen, neon details zien in het lente-zomer seizoen.

Comfortabele shorts

Shorts zijn onmisbaar voor de zomer. Comfort gecombineerd met alledaagse esthetiek zal de boventoon voeren. We zullen vooral shorts zien die gemaakt zijn van geweven stoffen, elastische taille, gerimpeld koord en zachte kleuren. Bedrukte producten, grote grafische patronen zullen de een trend worden in 2021. Daarnaast vinden we het komende jaar veel t-shirts, en comfortabele producten die het stadsleven en het strand thema prima met elkaar combineren.