Iconische Hermes sjaal krijgt eigen APP

De iconische Hermès sjaal krijgt een eigen digitale maatje. De Hermès Silk Knot mobiele app is handig en je eigen mobiele stylist als het gaat om het knopen van de sjaal. Dus, als je niet weet hoe hoe je een sjaal moet knopen, dan biedt deze app je stap-voor-stap video’s en foto’s die je helpen een geknoopte Hermès te maken. Of een andere sjaal natuurlijk!

Het Franse modehuis past een interactieve filosofie toe die gebruikers of klanten moet aansporen om verschillende manieren van knopen uit te proberen. Het label post daarnaast ook foto’s op Instagram. Op de app vind je de meest gebruikte knopen voor de sjaals van het luxe merk, maar Hermès zal ieder seizoen extra mogelijkheden in de app verwerken. Je blijft dus leren. 

Het innovatieve digitale lifestyle aanbod biedt daarnaast ook 20 nieuwe Hermès knoop kaarten aan, een voortuitblik op de A/W sjaal collectie evenals inzicht in het ‘ Hermès Silk universum’.  De app is nu gratis te downloaden via de iTunes App Store. Dus had je ooit een reden om geen geld uit te geven aan de modieuze zijde van Hermès omdat je geen knopen kon maken, dan weet je nu dat dat excuus niet meer opgaat!  

Foto: Hermes