Tutu: December musthave

Wie kent de iconische intro van Sex and the City nou niet? Carrie Bradshaw die rondloopt in New York, gekleed in een tutu. Wie had ooit gedacht dat een outfit die vooral gedragen werd in de balletschool ook zo goed tot zijn recht zou komen op straat? Daarom is het tijd dat je met de feestdagen zelf ook voor een tutu gaat en laat zien dat deze niet langer is voorbehouden aan de ballerina!

Tutu: December musthave. Alles over de tutu ballet rok als december musthave voor de kerst- en feestdagen. Alles over dit ballet rokje voor de kerst.

Prima ballerina

Het merk Milly heeft deze rok met tule in het assortiment. Niet alleen erg fijn omdat hij gemaakt is van stretch materiaal maar ook omdat de tutu prachtig en wijd valt. De rok is wel aan de prijs: €425 maar dan heb je ook iets bijzonders in huis! Stijlvol, speels en bijzonder. Je zult in ieder geval een andere look hebben dan de gemiddelde feestganger!

Tutu girl

Omdat de prachtige rok zwart is, en een hele zwarte outfit niet echt gezellig is met de feestdagen, draag je hem met een prachtige gekleurde blouse. Kies bijvoorbeeld voor deze zijden blouse van Zara. De kleur blauw is een prachtig contrast met de rok en je zult een combinatie krijgen van chique en humor. Een ander voordeel, hij is niet duur! Voor €39,95 is hij voor jou.

Draag de tutu in combinatie met niet te overdreven schoenen en sieraden. Deze Topshop pumps zijn prachtig onder de rok en zijn lekker chique. Online voor €35,00. Voor €14,95 zijn deze Zara oorbellen een prima aanvulling op je outfit met tutu. Niet teveel nonsense maar gewoon een simpele en classy oorbel.

Tekst Max Herlings