Voeg Vaseline toe aan je beautyregime!

Vaseline is een reddingsmiddel, en vooral nu tijdens de koude wintermaanden een echte musthave. Het product is al meer dan 140 jaar oud, en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een middel dat voor allerlei doeleinden te gebruiken is. Bovendien is het budget proof en is het een allround middel dat je voor je hele beautyregime kunt gebruiken! 

Lichaam

Vaseline kun je gebruiken voor bijvoorbeeld je  ellebogen voor een zachte en soepele huid. Maar ook kun je na het scheren je benen het beste insmeren met Vaseline ter voorkoming  van een droge huid. Natuurlijk is Vaseline ook goed voor je huid. Kijk alleen uit dat je niet teveel gebruikt., vooral onder diegenen met een gevoelige huid.

Schoenen 

Vaseline kun je zelfs voor je schoenen gebruiken: ze zullen er als nieuw uitzien! 

Nagellak potjes 

Vaseline kan je ook gebruiken voor nagellakpotjes. Breng een beetje Vaseline aan onder het dopje en voilà: het potje gaat vanzelf makkelijker open! 

Haar

Smeer een beetje Vaseline in de puntjes van je haar, om gespleten haarpunten te voorkomen. 

Voorkom rare plekken op je voorhoofd nadat je je haar geverfd hebt, door Vaseline langs je haarlijn aan te brengen. 

Wittere tanden

Houd je tanden witter door er een laagje Vaseline op te smeren. Deze techniek wordt vaak gezien bij schoonheidswedstrijden en zorgt ervoor dat je geen lipstick op je tanden krijgt!

Zonnen

Om nare lijnen te voorkomen tijdens het zonnen (vooral bij de zonnebank), kun je het best een beetje Vaseline smeren aan de achterkant van je enkels, op je knieën en handen.

Epileren

Voor een zachte epileerbehandeling kun je het best een beetje Vaseline aanbrengen. 

Oorbellen 

Doe je moeite je oorbellen in? Met een beetje Vaseline los je ook deze ergernis op!

Vaseline op wimpers 

Kleine wimpers? Geen probleem! Smeer voordat je gaat slapen een beetje Vaseline op je wimpers en je zult na een tijdje het verschil merken! Valse wimpers weghalen? Geen probleem, een beetje Vaseline erbij en je probleem is opgelost! 

Scrub

Gebruik Vaseline als scrub! Meng het wondermiddel met zeezout en je voelt gelijk het verschil! 

Parfum

Om langer te kunnen genieten van je parfum, is het handig om te weten dat als je Vaseline op je huid aanbrengt, je geurtje ook langer blijft hangen!