Hunkemöller Instagram actie: show your legs!

Ladies opgelet! Hunkemöller is op zoek naar mooie benen! Het lingerielabel roept vrouwen op om foto’s te maken van hun benen, gehuld in een panty en die vervolgens op Instagram te plaatsen met de hashtag #mylegshkm. 

Lancering

Wekelijks kiest Hunkemöller een winnaar. De wedstrijd staat in het teken van de nieuwe collectie panty’s die binnenkort gelanceerd wordt. Vrouwen kunnen op 25 oktober naar de flagshipstore van het merk in Antwerpen komen en daar een foto van hun benen, gehuld in een panty, laten maken. Deelnemers krijgen als dank een kortingsbon. 

Hunkemöller Instagram actie: laat je benen zien gehuld in een paar panty's! Het lingerielabel Hunkemöller doet een leuke vrouwena actie op Instagram.

Enquête

Uit een enquête van Hunkemöller onder duizend vrouwen in Nederland, België en Duitsland, blijkt dat Nederlandse vrouwen gemiddeld negen paar panty’s bezitten. 

Jarretels

Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen zegt regelmatig jarretels te dragen, vooral tijdens een romantisch afspraakje. Uit het onderzoek blijkt tevens dat vrouwen de benen van Sylvie Meis, Doutzen Kroes en Beyoncé bewonderen.

Beeld: Hunkemöller