Voorjaarstrend 2014: Bermuda shorts

Ben je een fan van shorts, maar zijn ze soms voor jouw gevoel iets te short? Dan is deze voorjaarstrend van 2014 echt iets voor jou! Sophisticated, elegant en dé goede lengte. Bermuda shorts zijn terug van weggeweest en worden in een modern jasje gestoken anno 2014. Deze klassieke broek gaan we aankomende lente overal zien en zijn het nieuwe sexy!

Bermuda shorts

Gespot op de catwalk bij Alexander Wang, Dries van Noten en Marc Jacobs, de bermuda is dit voorjaar overal te zien. Ook bij highstreet modeketens als Primark, H&M en River Island wordt de bermuda één van de hits voor aankomende lente. Met een printje, sporty-chic , de surfer look of een girly bloemenprintje. De keuze is eindeloos en divers. En wie denkt dat de bermuda zoals onze moeders én vaders deze droegen hot is heeft het mis. Dit seizoen wordt de bermuda in een nieuw jasje gestoken en is deze van oorsprong mannen klassieker een echte musthave voor de true fashionista! Ruime pasvormen zijn hot en hoe! De bermuda is daar in 2014 één van en belooft een van de hits te worden dit jaar.

Dus ben je de rokjes en kortje jurkjes zat en wil je eens wat anders aankomend voorjaar? Ga dan voor een stijlvolle bermuda.