Voetbal & fashion: (mis)match made in heaven?

Dat voetbal en fashion steeds meer samen gaan met elkaar mag wel duidelijk zijn. Spelers hullen zich buiten ’t veld in de meest dure merken net als de voetbalvrouwen die er vaak nóg beter bijlopen. Hermes, Louis Vuitton, Chanel , Louboutin en Jimmy Choo zijn niet vreemd in dit wereldje. Dat voetbal en fashion dus een echte match zijn mag wel duidelijk zijn. Ook de modewereld laat zich zo nou en dan inspireren door de ronde bal. Benieuwd?

Behati Prinsloo Victoria’s Secret

Bij Victoria’s Secret in 2010 liep Behati Prinsloo in een lekke voetbal over de catwalk die was omgetoverd tot een gilet. De modeblogs waren niet erg lovend over deze outfit, maar ach ze probeert er wat van te maken!

Cara Delevingne

En we blijven nog even bij de topmodellen van Victoria’s Secret. Ook Cara Delevingne werd in 2013 geassisteerd door een voetbal toen ze over de catwalk liep. Helemaal in stijl met een vrouwelijk voetbal tenue wist Cara alle aandacht naar zich toe te trekken.

Prada zomer 2014

Bij Prada overheerst deze zomer sporty chic. Met name voetbal wordt als inspiratiebron gebruikt. De modellen van Prada liepen namelijk in kleurrijke kunst-jurkjes met daaronder stijlvolle voetbalsokken over de catwalk.

Foto: Flickr