Rihanna’s fashion stijl maar dan budget proof

Rihanna weet hoe ze denim on denim moet rocken! Dat ze dat kon, zagen we al eerder in ons denim on denim report, maar met deze outfit waar ze gisteren in gespot is, bewijst ze het maar mooi nog een keer! Gecombineerd met een classy leopard printje is Rihanna zeker de moeite waard voor een copy the look!

Denim 

All spijker everything moet Rihanna gedacht hebben. Ze draagt namelijk een oversized denim blouse in een lichtblauwe kleur. Wij vonden deze mooie look-a-like voor je bij de Topshop. Wanneer je denim on denim draagt adviseren we je om je broek in een donkerdere kleur te doen, en dat is precies wat Rihanna ook doet. Good job girl! Een jeans met gaten kan eigenlijk altijd! 

Accessoires

Qua accessoires blijft Rihanna ook net zo simpel als haar kleding. Ze combineert haar denim met dierenprintjes. Kijk maar eens naar haar clutch! Wij vonden deze leopardprint bij Net-a-Porter, een echte aanvulling op je leopardcollectie! Ook haar schoenen zijn in dierentrend, een mooie slangenprint siert aan haar voeten. Chokers zijn hot! En dat weet ook Rihanna, om haar nek siert er namelijk een met een lange ketting. 

Tekst Karlijn van Mil

Foto: Flickr