Alexander Wang x H&M catwalk show New York

Alexander Wang lanceerde gisteren de collectie met een heuse modeshow in een gymzaal in Harlem. De keuze voor de locatie was voor de ontwerper niet zo vreemd. Wang staat erom bekend om op aparte plekken te showen. Wang wilt vooral op plekken showen die niemand kent. “Ik wil verrassen” ,zei de ontwerper.

Celebrity frontrow

En dat deed de ontwerper. Honderden mensen waren getuige van een spectaculaire show. Celebs als Solange Knowles, Dakota Fanning en Mary J Blige waren al gehuld in oufits van de samenwerking van de ontwerper met de Zweedse retailer. De catwalk was ingericht in de stijl van een hardloopbaan met daar tussen genummerde startblokken. Zowel de heren- als de vrouwenlijn werd geshowd en we moeten zeggen: ons musthave radar gaat steeds sneller piepen! Meer weten? Bekijk de show hier!

Missy Elliot 

Na de show was er zelfs een exclusieve afterparty waar Missy Elliot voor het vermaak zorgde. De meesten hadden meer belangstelling voor de pop-up store waar een beperkte oplage van de collectie werk verkocht. Je kunt je voorstellen dat het merendeel razendsnel uitverkocht was!