Alexander Wang x H&M op Marktplaats

Is je favoriete Alexander Wang kledingstuk uitverkocht bij de H&M? Niet getreurd, want daar is Marktplaats om je te helpen. Nouja, helpen is in sommige gevallen het verkeerde woord. Want op de online markt site worden een paar artikelen aangeboden voor een belachelijke prijs. Gelukkig zijn er ook mensen die het wel voor een normale prijs verkopen. Wij zetten de uitverkochte producten met de (originele) prijs voor je op een rijtje. 

I make good price for you!

Niet alle Alexander Wang kleding is meer te vinden op de H&M site of in de winkel, maar gelukkig zijn er altijd nog mensen die een impulsaankoop hebben gedaan. Mensen die thuiskomen, het artikel nog een keer passen en denken; “hmm, dit is het toch niet.”  sturen de items niet terug. Nee, integendeel! Marktplaats is dé bestemming waar de collectie dan op terecht komt en dat is vaak gunstig voor anderen. Vraag en aanbod komen samen en voor de meesten die niet in de (online) rij willen staan biedt Marktplaats dan uitkomst. Maar of ze altijd goedkoper zijn? Voor een guest designer collectie geldt dat vaak niet, maar toch als je goed zoekt kun je iets tegen komen dat in vergelijking met de winkel goedkoper is. Maar de meest gewilde items kosten vaak veel meer dan in de winkel. Benieuwd? Hieronder een paar items op een rijtje. 

De sweater 

Het it-item van de collectie was de heren Wang- sweater (niet cropped). Zowel in de winkel als online geliefd bij dames en heren. Geen wonder dus dat dit item meteen weg was en op de site stond onder het label ‘Sold Out’. Hebben? Dan is je enige optie uitwijken naar Marktplaats. Terwijl de originele prijs €49,99 is, wordt de sweater op MP aangeboden voor prijzen van €50 tot en met €70. Dat valt gelukkig nog wel mee, en als je deze sweater graag wilt kun je dit nog overwegen.

Leren broek

Gelukkig zijn er ook mensen die hun Wang-item voor een goedkopere prijs aanbieden! Zo spotten wij de leren broek die in de winkel een verkoopprijs heeft van €249, terwijl je deze op Marktplaats vind voor €150 euro. Toch een verschil van €99 euro! 

Accessoires

Niet alleen de kledingstukken gingen als warme broodjes over de toonbank, maar ook de accessoires. Zo wordt de ‘Duffle Bag’, die origineel €99 kostte, voor €130 aangeboden via Marktplaats. 

Tips

Ben je toch van plan om nog een Wang item te scoren via Marktplaats, kijk dan wel goed uit! Let bijvoorbeeld goed op de foto’s, zijn het wel foto’s die door de verkoper gemaakt zijn? Wanneer je een beschrijving tegenkomt met gebrekkig Nederlands denk dan even twee keer na voordat je het aanschaft. En vooral wanneer, in dit geval, de zonnebril wordt verkocht voor €70. Wat meer dan het dubbele is van de originele verkoopprijs (€29,99). 

Tekst Karlijn van Mil