Altuzarra werkt samen met Target

Na de guest designer collectie van Peter Pilotto voor Target, heeft de fast fashion retailer de smaak te pakken. Dankzij luxe webshop Netaporter was de collectie van Peter Pilotto x Target wereldwijd beschikbaar voor fashionista’s die graag een item wilde bemachtigen uit deze collectie. Meteen uitverkocht! Tijd dus voor een nieuwe samenwerking dacht Target. Dit keer stapt de budget retailer in het huwelijksbootje met niemand minder dan Joseph Altuzarra!

Kenmerken Altuzarra

Altuzarra staat bekend om zijn onberispelijke maatwerk, stijlvolle bovenkleding en frisse kijk op vrouwelijkheid. Typische Altuzarra  items zijn: de klassieke shirts, de op maat gesneden kokerrok met split en de mouwloze tuxedo jurk.

September 2014

Op 14 september zal Netaporter een 28-delige collectie beschikbaar stellen voor de echte Fashionjunks. Naast de fashion collectie van Altuzarra voor Target zal Netaporter ook een aantal goodies beschikbaar stellen via de webshop die speciaal worden gelanceerd voor de collectie. Een aantal van deze items zijn een Diptique kaars, witte orchideeën, een teaser sketch en een zwart masker van kant.

Joseph Altuzarra over de samenwerking

“Als ontwerper, geloof ik heilig in de transformerende kracht van de mode. Fashion heeft niet alleen de mogelijkheid om te veranderen hoe je eruit ziet, maar ook om hoe je je voelt”, zei Joseph Altuzarra. “Ik bewonder de elegantie die Target geeft aan fast fashion. Door samen te werken voor deze capsule collectie hopen we een gevoel van macht, vertrouwen en schoonheid in vrouwen wereldwijd te ontwapenen’’, aldus de designer.