Musthave: Féline Meow shirt

Na de Homiés en Céline it-sweaters verovert een nieuwe kreet de modeharten van menig Fashionjunk. We hebben het natuurlijk over de Féline Meow sweater! Razend populair en hipper dan hip! Op fashion blogs een veel gespot modeitem. Maar ook de celebs zijn dol op deze parodie geïnspireerd op het modehuis Céline.

Brian Lichtenberg

Net als de Homiés, Céline en Ballin T-shirts en sweaters is ook Brian Lichtenberg het brein achter de upcoming Féline Meow spreuk. Je kunt kiezen uit sweaters met lange mouwen en T-shirts. Ook is deze spreuk verkrijgbaar voor zowel dames als heren en kun je kiezen uit verschillende kleuren.  Denk aan knalroze, geel en lavendel. Maar natuurlijk ook de basiskleuren zwart en wit die standaard behoren tot de collectie.

Prijs

Hebben? Voor een sweater van Brian Lichtenberg betaal je $98.00 omgerekend zo’n € 72,50. Voor het T-shirt betaal je $60,00 omgerekend zo’n € 45,00. Je kunt deze statement items bestellen via de webshop van Brian Lichtenberg.

Musthave: Féline Meow shirt. Lees hier alles over het Féline Meow shirt en de sweater. Het it-item van het moment. Laat je inspireren. Lees alles nu!

Do it yourself

Jou allemaal te duur en ben je toevallig een crea bea? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf deze tee in elkaar te flansen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een shirtje en de juiste letters en strijken maar. Op Youtube staan genoeg tutorials die je stap voor stap uitleggen hoe je binnen no time je eigen It-sweater maakt!

Celebs

Heel wat celebs zijn dol op de sweaters van Brian Lichtenberg. Zo werd Rihanna al gespot in Brian’s Homies South Central sweater en ging Miley Cyrus voor de nieuwe rage: de Féline Meow sweater in het zwart.

Musthave: Féline Meow shirt. Lees hier alles over het Féline Meow shirt en de sweater. Het it-item van het moment. Laat je inspireren. Lees alles nu!

Modeblogs

Ook op de modeblogs zijn de Féline sweaters én T-shirts razend populair en spotten we de ene na de andere fashionista/o in het hippe it-item. Ook de streetstyle fotografen leggen de ene na de andere fashion guru vast met dit leuke statement shirtje. Dus laat je inspireren!