Givenchy Rottweiler: It-shirt

Naast de Kenzo en de Céine shirts is er een nieuwe musthave in town! We hebben het natuurlijk over de Givenchy Rottweiler shirts. Deze gevaarlijke hond blijkt geliefd te zijn bij heel wat Fashionjunks en was een veel gespot mode item op de Fashion Weeks uit 2011. En hoewel dit al 2 jaar geleden is, is dit shirt van Givenchy nog steeds erg gewild.

De afgelopen seizoenen valt Givenchy op bij tout modeland. Stylisten, bloggers en fashion guru’s proberen met man en macht een shirt of sweater te bemachtigen van het befaamde modehuis. Met creative  director Riccardo Tisci aan het roer sinds 2005 staat het Franse modehuis weer in the spotlight, met name de afgelopen jaren.  Riccardo heeft een eigen draai weten te geven aan het label Met zijn liefde voor gothic, fetisj en interessante materialen, stijlen en stoffen heeft hij Givenchy weer op de kaart kunnen zetten. Eén van zijn klappers zijn de sweatshirts en shirts met de Rottweiler print. 

Sold out!

En hoewel de echte shirts allang zijn uitverkocht en niet meer verkrijgbaar zijn, worden Rottweiler shirts en sweatshirts nog volop nagemaakt. Op verschillende mode webshops zijn heel wat namaak varianten te verkrijgen voor een betaalbaar prijsje.

Ladies & Gents

De Givenchy Rottweiler was zowel verkrijgbaar voor dames als heren. Zowel de shirts als de sweater waren een geliefd item bij beide geslachten. Maar ook de celebs zijn dol op honden. Zo werden onder andere Pink, Usher en Rihanna gespot in de Rottweiler van het Franse modehuis.

Bambi love

Naast deze print van Givenchy staat dit seizoen de Bambi sweater in the picture. Verschillende celebs zijn al gespot in Disney’s favoriete hertje. Kim Kardashian en Kanye West kregen zelfs voor een dochtertje – North West- een speciale custom made Bambi sweater van Riccardo Tisci cadeau. Maar ook de volwassen versie gaat hard. Op Netaporter is deze sweater momenteel uitverkocht. Maar niet gek als je bedenkt dat celebs als Ciara, Anna Dello Russo, Carine Roitfeld en Lily Collins Bambi al in hun kast hebben hangen! En dat voor een bedrag van 850 euro! Want deze it-sweater van 2013 is absoluut geen koopje!