Babyproducten die organic zijn

Heb je een kleine in je familie of heb je zelf een kindje? Dan is dit artikel iets voor jou! We brengen namelijk een nieuw baby skincare-merk aan het licht! Lekker ruikend en goed voor de babyhuidjes. Leuk als kraamvisite cadeautje of leuk om te vragen als je net bevallen bent.

Brooklyn Herborium

Zwitsal move over want er is een nieuwe skincare babylijn. En nog 100% ‘organic’ ook! Het Amerikaanse merk Brooklyn Herborium is met een baby skincare collectie gekomen. Brooklyn Herborium staat bekend om hun wereld-vriendelijke beautyproducten. Maar nu voor het eerst hebben ze ook een lijn voor de baby’tjes gemaakt.

Babyproducten: natuurlijk, groen, fairtrade en organic. Natuurlijke babyproducten: organic voor je baby van The Baby Moon en Brooklyn Herborium.

The Baby Moon

De collectie bevat een hydraterende 100% kokosolie, een kalmerende Baby Moon zinkzalf, een op basis van melk poeder voor het verschonen van de zachte, gevoelige billetjes, een zeep en een badpoeder. Alle producten van Brooklyn worden gemaakt van zo’n organisch mogelijke producten, glutenvrije en waar het kan ook fairtrade. De verpakkingen zijn leuk versiert met tekeningetjes van baby’s en andere dingen. Schattig en nog goed voor je baby ook!

Babyproducten: natuurlijk, groen, fairtrade en organic. Natuurlijke babyproducten: organic voor je baby van The Baby Moon en Brooklyn Herborium.

Prijs

De producten zijn online te bestellen per stuk vanaf $20 en de hele set kun je kopen voor $108. Alle producten zijn online te bestellen in de webshop van Brooklyn Herborium.

Tekst Karlijn van Mil