Louis Vuitton horloge: Traveller Watch

Louis Vuitton verkoopt vanaf deze maand de Escale Worldtime watch. Geen surprise dat ze een ‘world item’ maken, het merk staat er namelijk om bekend dat het een geschiedenis heeft over heel de wereld en niet alleen in haar geboorteland, Frankrijk.

Traveller Watch 

Het horloge is een aanvulling op je armcandy collectie: felle kleurtjes zorgen voor een opvallende look! Het is een prachtig horloge voorzien van een echt krokodillenleren bandje, zwarte kalfsleren voering en een wit gouden gesp. Op de achterkant staan de initialen van het merk net als de naam. Kortom, een prachtig en handig horloge!

Op het horloge staan de 24 verschillende tijdzones en je kunt deze zelf instellen. Hoe het precies werkt, zie je in dit filmpje.


Arbeidsintentief

Om de wijzerplaat te maken is een vakman al gauw vijftig uur kwijt. Het precisiewerkje moet namelijk allemaal gebeuren met de hand. Alle miniaturen zijn met olieverf erop geschilderd. Wij zouden er al helemaal priegel van worden als we naar de details kijken van het horloge.

Louis Vuitton horloge: de Traveller Watch. Met dit Louis Vuitton horloge steel je zeker de show. Bekijk de Escale Worldtime watch hier.

Prijs 

Het horloge is helaas enorm duur: $67.500 dollar, dus zo’n €54.000.

Tekst Karlijn van Mil