Beauty Bakery: Eye candy voor je lichaam!

Soms ruikt je douchegel zo lekker, dat je ervan begint te watertanden. The Beauty Bakery maakt dat gevoel nog erger. De Nederlandse webshop verkoopt zeep in taartvorm, chocolade lipbalsem bonbons en body butter cupcakes.

Snoep paradijs

The Beauty Bakery combineert de twee grootste vrouwenpleziertjes bij elkaar: urenlang badderen en taart eten. Het bedrijf noemt zichzelf een ‘candy shop met eye candy for your skin’. En eye candy hebben ze!

Starbucks en muffins

Zo heb je een Starbucks Soap Cake van 10kg. Met zijn 149,00 euro is hij niet de goedkoopste, maar wel leuk om even naar te kijken. De blueberry bad muffin (4,75 euro) heeft de afmetingen van een echte muffin. Niet alleen is deze muffin goed voor je huid, hij staat ook nog eens ontzettend leuk in je badkamer. Nu hopen dat je jongere broertje of zusje het niet voor een echte muffin aanziet..

Fair en fresh!

De producten worden gemaakt met natuurlijke fairtrade botersoorten, essentiële oliën, verse vruchten, herstellende kruiden en zuiverende bloemen en planten. Op de Facebook page van The Beauty Bakery staat nog iets opmerkelijks: “Natuurlijk wordt er niets op proefdieren getest. Hell no! Hooguit op proefvrienden en proefzusjes.” 

Naast badproducten, make-up en andere verzorgingsproducten verkoopt The Beauty Bakery ook sieraden en haarproducten.