Brunettes wannahave: Batiste droogshampoo

Hallo herfst, hallo futloos haar? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Want met de feestdagen in het verschiet willen we er natuurlijk tiptop bijlopen. Dat geldt natuurlijk ook voor ons haar! Gelukkig komt Batiste nu met iets nieuws voor alle brunettes: droogshampoos voorzien van een vleugje kleur!

Heb je geen tijd of geen zin om je haar te wassen met dit koude weer? Maar wil je wel dat jouw haar er direct fris, schoon en gezond uitziet? Probeer dan eens de Hint of Colour droogshampoos van Batiste. Binnen no time geeft deze shampoo futloos haar een boost en behoren vette haarwortels tot het verleden. Met de droogshampoos ziet je haar er direct fris uit tussen de wasbeurten door.

Voor de drukbezette vrouw

Daarnaast geeft de droogshampoo het haar structuur waardoor je je haar gemakkelijk styled voor elke gelegenheid. Of je nou een feestje, chique diner of kantoorborrel hebt , deze droogshampoos van Batiste helpen je daar een handje bij!

batiste droogshampoo

Kleuren

Voor elke brunette zit er wel een passende tint tussen zoals medium & brunette en dark & brunette. Het vleugje kleur dat is toegevoegd aan de droogshampoo geeft geen witte waas en zorgt meteen voor een opleving van lichte en donkere lokken.  Dus dames try it dry!

Waar?

Deze wannahave van Batiste is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat, Trekpleister en DA. Prijs € 5,58.