Copycat: Asos vs. Anya Hindmarch

Dit keer hebben we een copycat voor je gespot die lekker vrolijk is! Winkelketen Asos imiteert een tas die kenmerkend is voor de collectie van de eigenzinnige, Britse designer Anya Hindmarch. Vol met humor, opvallend en een bijzondere toevoeging voor iedere outfit.

Anya Hindmarch

De clutch van de designer is gemaakt in een fabriekje in Florence waar drie generaties achter de naaimachine zitten, kwaliteitsspul dus! De clutch is gemaakt van geitenleer en de binnenkant is gevoerd met beige suède. Zo blijven je spullen mooi en vervoer je ze op een grappige manier. De clutch is extra uniek door de oogjes die erop zitten. Het klassieke tasje krijgt zo een speelse en grappige touch. Voor ‘’slechts’’ €995 kan jij eigenaresse worden van dit exemplaar!

Copycat: Asos x Anya Hindmarch tas. Alles over de clutch tas van Asos en Anya Hindmarch. Deze lijken wel heel erg op elkaar. Tassen, mode, fashion en meer.

Asos

Bij Asos gaan ze niet voor de klassieke, leren clutch maar maken ze er een transparant exemplaar van. De oogjes zijn haast identiek dus die hebben ze goed afgekeken van Miss Hindmarch. Je moet niet dol zijn op je privacy als je dit tasje gebruikt. Hij is namelijk compleet gemaakt van plastic zodat iedereen ziet wat je meesjouwt. Wel handig: de bijgeleverde schouderband. Je kunt dus kiezen tussen een clutch of een schoudertasje. Deze grappige accessoire is te koop voor €40,55. 

Copycat: Asos x Anya Hindmarch tas. Alles over de clutch tas van Asos en Anya Hindmarch. Deze lijken wel heel erg op elkaar. Tassen, mode, fashion en meer.

Tekst Max Herlings