Beter dan botox? Deze anti- rimpel behandeling is dé nieuwe hit!

Germaine de Capuccini is een vooraanstaand merk bekend om haar huidverzorgingsproducten en luxueuze spa’s. Germaine de Capuccini heeft onlangs Efficy geïntroduceerd: een behandeling die rimpels binnen 12 minuten laat verdwijnen. Na 10 behandelingen blijft de huid voor jaren strak. Zou dit eindelijk de oplossing zijn tegen kraaienpootjes en stressrimpels?

De jeugdfontein?

Dit “elixer van dermatologische jeugd” zoals de media claimt, is een revolutionaire behandeling met monopolaire radiofrequenties die gebruikt worden om rimpels en diepe lijnen in het gezicht te herstellen, lijnen en wallen onder de ogen weg te werken en een dubbele kin te verminderen. Ook zou het vet, cellulitis en vochtopeenhoping verminderen en de huid soepeler en strakker maken.

Beter dan botox?

De non-invasieve apparatuur bevat drie technologieën. Door digitale monopolaire radiofrequentie ontstaat warmte die de productie van bindweefsel in de opperhuid stimuleert, daarnaast creëert vacuüm push-pull technologie lymfedrainage en digitale transdermale introductie richt zich op specifieke lagen van de huid. In tegenstelling tot de meeste radiofrequentie behandelingen maakt de Efficy machine gebruik van digitale mono-polaire technologie, wat betekent dat er slechts een elektrode gebruikt wordt. Er gaat daarom geen onnodige stroom door het lichaam.

Wat doet Efficy

Efficy creëert het terugtrekken van collageen vezels waardoor een versoepelend effect op het huidoppervlak ontstaat dat direct resultaat oplevert. Efficy  activeert ook de heat shock eiwitten waardoor het evenwicht van de dermis wordt hersteld, productie van nieuw ondersteunend bindweefsel wordt gestimuleerd en de huidstructuur gereorganiseerd die deze dikker maakt en rimpels vermindert. De productie van elastine, hyaluronzuur en collageen wordt gestimuleerd die daarmee de dermis versterken. Een betere bloeddoorstroming en Toxine drainage helpt bij de behandeling van een dubbele kin en wallen onder de ogen. Voor het lichaam kan Efficy helpen met het afbreken van opgehoopte vetten.

Op naar Londen 

De behandeling wordt exclusief aangeboden in Spa Illuminata in het Londense Mayfair. De behandeling is niet pijnlijk. Een behandeling kan in overleg met een therapeut afgestemd worden op de individuele behoeften. Efficy is de nieuwe methode voor huidverzorging ontwikkeld door de specialisten van Germaine de Capuccini.

Foto: pexels