Een modern interieur met marsala

Marsala is de kleur van het jaar 2015! De diepe, rode wijn kleur met een vleugje bruin is een perfecte warme kleur voor een modern interieur in huis. Daarom maken we vandaag een interieur inspiratie met deze mooie tint!

Modern interieur

Geen fan van Marsala? Kijk dan eens even naar onze vorige interieur ideeën zoals jungle meets army, bloemen of de See by Chloé collectie ter inspiratiebron voor je moderne interieur!

Marsala Accessoires

Hieronder zie je onze interieur inspo met de kleur Marsala. Gecombineerd met veel hout, want dat staat goed bij deze warme kleur!

1. Een mooi rood kussen mag niet ontbreken in je interieur! Heb je genoeg van Marsala? Dan kun je het kussen ook gewoon omdraaien, die kant is namelijk gemaakt van linnen! H&M Home – €9,99.

2. Opbergen moet helaas ook gebeuren en dan kun je dat maar beter doen met een fashionable opbergmand. Deze man heeft een klein formaat (16 centimeter hoog) en is goudkleurig. Leuk voor je kleine prulletjes! H&M Home – €9,99.

3. Een tapijt staat altijd leuk op een kale vloer! Een rode variant staat erg goed op een houtenvloer! Kijk maar eens naar deze met een afbeelding vol bomen en takken erop. Zara Home – €35,95.

4. Altijd al gedroomd van een schommelstoel op je kamer? Kies dan voor deze ‘Marrakech Swing Chair’ met de kleur Marsala erin verwerkt. Urban Outfitters – €265.

5. ‘Home is where the heart is’, maar in dit geval is het ‘ home is where the candle is’. Deze kaarshouder heeft de vorm van een huisje en de metalen kleur past mooi bij het donkere van Marsala. H&M Home – €14,99.

6. Nog meer dingen die lichtgeven! Deze langwerpige kaars is gemaakt van bamboe die een erg leuk effect geeft op de muur als je hem aanzet. Het donkere hout is een mooie kleur om met rood te combineren. Ikea – €49,95.

7. Dekbedovertrekken kun je nooit genoeg hebben, dus waarom koop je de volgende keer niet deze met oranje en rood? Ook de marsala, donkere rode kleur, zit erin verwerkt. Ikea – €24,95.

Tekst Karlijn van Mil