Cara Delevingne: haar 2013 in foto’s

Zonder twijfel, een van de top modellen van 2013 is Cara Delevingne. Ze werd het afgelopen jaar door de Britten het meest ingetoetst in Google  en daarmee staat het model bovenaan de 2013 Google Zeitgeist lijst. Maar naast dat er in de UK het meest op de term ‘Cara Delevingne’ werd gezocht, sierde het topmodel de campagnes van alle topmerken uit de modewereld. Zo stond ze voor de camera van Fendi, Mulberry en Saint Laurent. Maar ook verscheen Cara op de covers van alle top tijdschriften waaronder W, Vogue China, Vogue Japan, Grazia en Glamour. Als klap op de vuurpijl liep ze ook nog eens mee in het spektakel van het jaar: De Victoria’s Secret Show. Kortom, een veelbesproken jaar voor het 21-jarige topmodel.

Cara Delevingne campagnes

Hier poseert Cara voor het Poolse merk Reserved voor de lente campagne van 2013. De foto’s zijn geschoten in het zonnige Miami met achter de lens  Mateusz Stankiewicz.

Voor het februari nummer van de Chinese Vogue showt Cara verschillende lente looks.

Naast magazines is Cara ook het gezicht van het Britse Burberry in de campagne van het “Body Tender” parfum. Ze poseert in een trenchcoat van het gelijknamige label. Maar ook is ze het gezicht voor de modecampagnes van Burberry, zo poseert ze onder andere met de zoon van Victoria en David: Romeo Beckham voor Burberry.

Cara Delevingne poseerde voor de lente/zomer campagne van DKNY in New York. Voor deze campagne werden de kiekjes geschoten door niemand minder dan topfotograaf Patrick Demarchelier in de straten van New York. Het resultaat: levendige en kleurrijke plaatjes met Cara in de hoofdrol.

Het topmodel wordt door YSL uitgekozen om de nieuwe beauty campagne te sieren. Cara is op verschillende advertenties te zien van het Franse merk.

Cara poseert voor het Braziliaanse schoenenlabel Melissa.  De foto’s worden geschoten door niemand minder dan Karl Lagerfeld en Cara speelt de rol van een femme fatale.

Cara werkt samen met bff Rita Ora voor een exclusieve video.  In de video dragen ze alle topmerken: van Chanel tot aan Prada. Waarom Rita koos voor Cara in haar video? ‘’Ze is gek, net als ik’’, aldus Rita.

Voor de herfst campagne van 2013 poseert Cara ook voor Saint Laurent, maar dit keer voor de mode advertenties. Hier draagt ze een paar bikerboots van het Franse modehuis. De beelden zijn geschoten door creatief directeur van Saint Laurent, Hedi Slimane.