Cara Delevingne x DKNY collectie nu te koop

Een zoektocht naar de perfecte spijkerbroek zorgde ervoor dat designer Donna Karan haar gelijknamige label een zusje gaf. In 1989 lanceerde ze DKNY en vandaag de dag is dit label uitgegroeid tot een vertrouwd lifestyle merk dat bestaat uit collecties als ready-to-wear, activewear, lingerie, kinderkleding en accessoires. Maar ook gaat DKNY tegenwoordig samenwerkingen aan met celebs als Rita Ora en modellen als Cara Delevingne. In samenwerking met die laatste werd onlangs een collectie gelanceerd: Cara Delevingne x DKNY.

Tomboy

De collectie is geïnspireerd op de stijl van –hoe kan het ook anders- het populaire topmodel. De tomboy stijl van Cara past blijkbaar perfect bij DKNY. Geen wonder dus dat de twee de handen in een sloegen. Cara is ook nog eens het gezicht van de campagne samen met Instagram casted models, een eigen lijn met een model dat daar 100% op aansluit. Twee vliegen in één klap dus voor DKNY.

Cara Delevingne x DKNY collectie nu te koop. Alles over de collectie van Cara Delevingne x DKNY die nu te koop is bij Netaporter.

Cara’s collectie 

De lijn van Cara is te koop via Netaporter.com en bestaat onder andere uit een stoer bomberjack, stijlvol pak, Cara beanies, sportieve jumpsuits en crop tops. Er net als Cara bijlopen kan eindelijk met deze collectie!

Cara Delevingne x DKNY collectie nu te koop. Alles over de collectie van Cara Delevingne x DKNY die nu te koop is bij Netaporter.