Casual Thursday: Olivia Palermo

Olivia Palermo staat bekend als dé it-girl van Amerika. Beroemd geworden door The City, een realityshow van MTV, is de celebrity niet meer weg te denken uit de modewereld. En waar ze normaalgesproken heel erg aanwezig is met haar stunning looks, vonden we laatst een outfit van haar die heel erg basic is.

Steel de stijl van Olivia!

En laten we nou juist deze look willen analyseren! De socialite is voor haar doen simpel gekleed, en dat is begrijpelijk: op sommige dagen heb je geen zin om groots uit te pakken, een klassieke look is dan genoeg.

Budget look

Deze look is gemakkelijk na de bootsen en op alle momenten van de dag zichtbaar. De look zou zelfs voor een sollicitatie geschikt zijn – als je de scheur in de broek tenminste wegdenkt.

H&M blouse

Op de foto zien we Olivia Palermo een witte blouse dragen die tot haar dijen komt. Zo’n simpele blouse is eigenlijk overal te koop. H&M is wat dat betreft een favoriet bij ons. De high end retailer heeft altijd mooie basics voor een goede prijs. Deze blouse (€29,99 euro) lijkt een beetje op die van Palermo.

Zara broek

Voor een mooie broek verwijzen we je door naar Zara. De Spaanse winkelketen verkoopt jeans van een goede kwaliteit, voor goede budget prijzen. Het verbaasde ons dan ook niet toen we een toffe lichte jeans (€39,95 euro) vonden die hartstikke vergelijkbaar is met die van Palermo!

Aquazurra sandals

Je weet ’t hé: investeer in je schoenen! Waarom? Nou heel simpel: goede schoenen kunnen je outfit zowel maken áls breken en daar is la Palermo van op de hoogte. Je kunt een budget outfit aantrekken, maar combineer deze wel met goede schoenen. En daar hebben we ook bij deze look rekening mee gehouden. Deze rode stiletto’s zijn van Aquazurra en kosten €760.