Céline vs. Zara: copycat alert!

Hoewel modehuis Céline eerder aankondigde geen foto’s te plaatsen van de nieuwe collectie vanwege copycats, is het een daarvan wel gelukt om items van Céline na te maken. We hebben het natuurlijk over modeketen Zara die een ster is in ‘’rechtstreeks kopiëren van de catwalk’’.

Not amused

Dat het Franse modehuis not amused is kunnen we ons goed voorstellen. Zara is betaalbaar, iets dat overigens niet geldt voor Céline. En om te laten zien dat Zara zich echt laat inspireren door grote modehuizen, hebben we een aantal items naast elkaar gezet die duidelijk veel van elkaar weg hebben.

jcrop-preview

Céline vs. Zara

Deze Art print is afkomstig uit de zomer collectie van 2014 en was een veel gespot item op de catwalk van het Franse modehuis. Zara zag in deze print blijkbaar potentieel, geen wonder dus dat dit printje momenteel in de rekken hangt. Je kunt kiezen uit een top van €39,95 en een rok van €49,95: betaalbaar, up to date en trendy. Bij Céline is een vergelijkbare print te koop in de vorm van een tanktop en T-shirt. De prijs? Allesbehalve betaalbaar! Het grootste verschil tussen de items zit gegarandeerd in de prijzen!