Rosie Huntington-Whiteley in Marks & Spencer campagne

Met de komst van onze eigen Marks & Spencer in Den Haag kunnen we nu eindelijk genieten van een hoge dosis Britse fashion & lifestyle. Maar ook de lingerie lijn van de modeketen is zeker noemenswaardig aangezien Rosie Huntington-Whiteley het gezicht is van de Rosie for Autograph campagne. In de laatste M&S campagne laat het topmodel zich van haar beste kant zien en we moeten zeggen: ’t ziet er weer fabulous uit!

Rosie for Autograph

Voor de lente/zomer collectie van 2014 showt Rosie de nieuwste ondermode. Met een dromerige look poseert Rosie in verschillende lingerie looks. Een roze en grijs BH setje, een two-piece in monochroom in combinatie met kant en een matchy-matchy pyjama setje zijn een aantal looks uit de campagne.

Rosie Huntington-Whiteley in Marks & Spencer campagne: Rosie for Autograph. Lees hier alles over Rosie Huntington-Whiteley voor Marks & Spencer.

Passie

Met The Coveteur sprak Rosie over haar passie voor lingerie. Zo verzamelt de Britse schone vintage slips en jurken. ‘’Ik heb ze gebruikt ter inspiratie voor mijn ontwerpen voor de Rosie for Autograph collectie. Er is niets sexier dan vertrouwen, dus ik denk dat het belangrijk is om lingerie te dragen die je het gevoel geven waarin je je prettig voelt. Misschien is het een beha & jarretels, misschien is het een zijdeachtige slip en badjas. Spuit  je favoriete geur op, steek een paar kaarsen en veel plezier!’’ aldus een zelfverzekerde Rosie.

Beeld: Marks & Spencer