Chanel bag 2014

De Bretonse streep, marineblauw in combinatie met wit: zeemanschique is één van de modetrends van 2014 en wordt gespot op de catwalk van Olympia Le Tan, Julien David en Kenzo. Dit jaar wordt de matrozen look in een ander jasje gestoken, zo ook door Karl Lagerfeld die het chique streepje verwerkt in de iconische Chanel bag.

Chanel bag 2014

Voor de Cruise collectie van 2014 laat Karl Lagerfeld zich inspireren en gaat voor mix en match. Denk jaren ’20 meets sportswear chique. Van Coco Chanel’s signature design gecombineerd met een sporty look. Deze tas gemaakt van jersey is voorzien van Mademoiselle’s favoriete mariniersstreepje en ademt de stijl van Chanel. Afgezet met een decoratief parelsnoer dat dient als handvat en voorzien van de iconische CC- sluiting, Deze te gekke tas van Chanel staat nu al op onze musthaves list. Helaas niet toegankelijk voor ieders budget, want deze it-bag is alles behalve betaalbaar.

Cruise Chanel 2014

De Chanel Cruise collectie van 2014 brengt dit jaar een ode aan de stijl van Coco. Haar Parijse jaren ’20 stijl gemixt met een kleurenpalet van zwart/wit, goud, zilver en rood hebben aldoor centraal gestaan in de collecties van Chanel. Door het herinterpreteren van haar klassieke stijl met een sporty twist ontstond deze it-bag compleet met klassiek parelsnoer en zwart/wit gestreepte details. De Parijse stijl speelt met motieven afkomstig uit de matrozen cultuur, wat zorgt voor een vroege dosis van zomers plezier!

Beeld: Chanel