Chloé 2014 herfst/winter collectie

Chloé komt elk seizoen met een verrassende wending in haar collecties, dan weer een zachte benadering, dan weer een harde, soms wat meisjesachtig, soms wat jongensachtig. Deze herfst komt Chloé onder leiding van creative director Clare Waight Keller met iets geheel nieuws: wild en opwindend. De schoonheid van Chloé samen met een jongensachtige discipline wordt verlevendigd met  wild en wollig.

Kattig

Deze herfst straalt Chloé warmte uit, zowel letterlijk als figuurlijk. Wilde katten prints, verwarrende zomen, wollige en schapenvacht laarzen, al met al toch wel delicaat. Chloé’s nieuwe stijl is wilder en mysterieus. Gewatteerd leer en wol moeten het vrouwelijk imago beschermen tegen de stedelijke jungle. Chloé’s herfst/winter collectie is vooral speels, mooi, met een touch van een spinnende kat.

Ook de accessoires waren geheel aangepast aan het winterseizoen. Denk: middenhoge pumps gemaakt van schapenwol. Kortom, een speelse en mooie collectie met eyecatching items als leren shorts en materialen als zijde en chiffon.

Stijlvol

Een beetje oversized hier en daar, chique soms met gebruik van mohair en angora. Waight Keller weet de designer code van het modehuis feilloos uit te drukken: het stijlvolle en de luxe uitstraling blijft behouden, ook in deze collectie.