Roberto Cavalli ontwerpt voor C&A?

Verassing of niet? De Italiaanse ontwerper Roberto Cavalli werkt samen met de Braziliaanse C&A dat niet verward moet worden met onze Nederlandse C&A. De collectie voor de Braziliaanse C&A laat zich natuurlijk kenmerken door de uitdagende dierenprints waar Cavalli met name bekend van is. Onder andere kleurrijke zebra- en luipaard designs komen voorbij in de collectie en het ziet er weer spectaculair uit. Het is overigens niet de eerste keer dat Roberto Cavalli een gastcollectie ontwerpt voor een budget modeketen. Eerder ging Cavalli een samenwerking aan met H&M.

Irina Shayk

In de campagne toont niemand minder dan Irina Shayk de prachtige collectie die echt ‘ to die for’ is. En de Russische Irina weet hoe ze Cavalli moet dragen want op de rode loper draagt ze regelmatig een item van de ontwerper. Haar donkere haren in combinatie met de prints maken deze campagne echt dierlijk. Prachtig!

Fotoshoot

Los van de geweldige ontwerpen is de fotoshoot ook goed gelukt. En dat is te danken aan fotograaf Giampaolo Sgura die de brunette met haar smokey eyes precies op de juiste locaties heeft vastgelegd. Complimenten.

We hebben de campagnefoto’s hieronder opgenomen. En zeg nou zelf……Je wilt toch gewoon een Cavalli in je kast hebben hangen? Of niet soms?