Copy the look: Harry & Taylor

We hebben vandaag niet één, maar twee copy the looks voor je! Ja, van een celebrity couple. Althans, dat waren ze ooit. Taylor Swift en Harry Styles, beiden bekend in de muziek en fashionwereld werden gespot tijdens een gezellige wandeling in 2012. And they both looked cute!

Harry Styles

Met zo’n achternaam kan het niet anders dat je stijl hebt. En dat bewijst Harry vaak maar al te goed, zo ook met deze leuke, casual outfit. Laagjes, laagjes, laagjes, dat is wat we zien in deze outfit. Harry draagt een shirt met daaroverheen een blouse, hoodie en nog een jasje erover. Koud zal hij het vast niet gehad hebben! Hij combineert het blauw uit zijn hoodie met een donkerblauwe broek en maakt zijn outfit af met een leuke zwarte beanie op zijn hoofd en mooie grijze Desert Boots aan zijn voeten.

Taylor Swift

You love her or hate her. Maar opzich is ze niet verkeerd als het gaat om kleding. Met haar mooie kleur jas (burgundy) en een schattige trui met een vos erop, ziet ze er lekker herfstig uit. Ook Taylor heeft een donkere skinnyjeans eronder aan getrokken en heeft haar haren lekker casual in een paardenstaart. De schoenen die ze aanheeft, lijken een beetje op clownsschoenen maar passen over het algemeen prima bij de outfit!

Tekst Karlijn van Mil