Is Jourdan Dunn het nieuwe stijlicoon?

Het komt niet vaak voor dat we Jourdan Dunn spotten in iets anders dan catwalk mode of de kleding die ze aanheeft tijdens fotoshoots. Toch lijkt er een waar stijlicoon in het topmodel de schuilen aangezien we de Londense babe de laatste maanden zien in heel wat spraakmakende outfits. En we moeten zeggen: we like it!

Jourdan Dunn’s stijl

Jourdan wordt de laatste tijd gespot in outfitjes die ze zelf lijkt te hebben uitgekozen. Wat dacht je van de McDonalds trui van Moschino, haar liefde voor sneakers en haar streetwise stijltje. Het topmodel weet aardig wat haar kledingstijl is en showt dit maar al te graag op haar Instagram account.

Show some skin

Met haar ongedwongen stijl schakelt Jourdan binnen no time van casual in een baseball vestje en pet naar glamourous in een Balmain jurkje. Ook lijkt het topmodel een voorliefde te hebben voor benen. Want show some skin hoef je haar niet twee keer te zeggen. Regelmatig zien we la Dunn in korte jurkjes, rokjes en shortjes voorbij komen. Maar wat wil je met zulke killer legs! Jourdan’s stijl formule is makkelijk: benen, benen en nog eens benen!

Mix & Match

En wie denkt dat Jourdan alleen maar rondhuppelt in designer kleding heeft het mis! Het topmodel- dat ooit werd ontdekt in de Primark- mixt maar al te graag haar Topshop garderobe met haar Burberry items. Het mixen van duur en goedkoop is dus voor Jourdan geen hogere wiskunde.

Beeld: @officialjdunn/ Instagram