Copy the look: Sylvie Meis

Niet alleen Amerikaanse celebs zijn enorm fashionable, ook A-listers van Nederlandse bodem weten hoe ze zich moeten kleden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sylvie Meis! De 36-jarige presentatrice/actrice ziet er niet alleen on screen tiptop uit, ook daarbuiten weet ze zich altijd stylish te presenteren.

Hunkemöller

Nee, Sylvie paradeert niet altijd door de straten van Londen in haar bikini. Ze showt haar killerbody dus niet alleen in prachtige items van de Hunkemöller. In deze casual outfit combineert Sylvie grijs met zwart. Lekker simpel, maar toch mooi! Een leren broek is (bijna) nooit fout en vooral niet als je hem gewoon normaal combineert, dus niet ordinair!

50 Shades of Grey

Sylvie draagt een fijn gebreide grijze trui en wij vonden deze look-a-like voor je bij de H&M. Haar schoenen zijn van Isabel Marant die €395 kosten, maar wij hebben een goedkopere versie voor je gevonden. Over haar schouders heeft ze een prachtig grijs gemêleerd jasje hangen en op haar neus staat een zwarte zonnebril. Sylvie draagt om haar schouders nog een klein tasje. Sylvie is ready voor haar afspraak (of waar ze ook onderweg naar toe is).