Lady Gaga en Tony Bennett voor H&M

Lady Gaga en Tony Bennett zijn binnenkort te zien in de kerstcampagne van H&M. Het duo neemt ook nog eens een duet op voor de commercial van de Zweedse kledingketen. Dit maakte het merk gisteren bekend.

Zij aan zij

De keuze op het duo is niet vreemd. De twee hebben onlangs het album Cheek To Cheek opgenomen in een stijl die precies bij de kerstcampagne van Hennes & Mauritz past.

Glitter & Glamour

“We hebben ons voor de kerstcollectie laten inspireren door de glitter en glamour uit de tijd van de bigbands in de jaren veertig”, stelt Johan Renck, regisseur van de commercial. “De stemming is feestelijk, met veel gevoel voor fashion en een humoristische ondertoon.” 

Jazz lovers

Lady Gaga en de 88-jarige jazzmuzikant zijn in de campagne te zien met meerdere topmodellen en beroemdheden. Net zoals vorig jaar, gaat het om het vieren van kerstmis in een feestelijke sfeer. De Nederlandse Doutzen Kroes was in 2013 te zien in de H&M kerstcampagne met onder meer Liu Wen en  Christy Turlington.

Kleding

Wat kunnen we van de kleding verwachten? Veel rood natuurlijk, zwart en vooral een heleboel glitter. Lady Gaga draagt op de beelden een beige oversized trui.

Première 

De première van de commercial valt op 25 november en is uiteraard op de website van H&M te zien.

Geschreven door Aminanta Minte

Beeld: H&M