Copycat: The Row x Forever 21 tas

Zin in een nieuwe tas maar geen geld voor een heuse designertas? Forever 21 heeft dan het perfecte exemplaar voor jou. De gelijkenis is treffend en het prijsverschil is enorm. Perfect voor de fashionista met een kleine portemonnee!

The Row

The Row is het merk van de Olsen Twins en sinds 2006 het perfecte adres om alles te kopen voor een shabby chic outfit die akelig veel geld kost. Deze zwarte rugzak is volgens kenners de nieuwe it-bag van het seizoen. Handgemaakt van kalfsleer in Italië en dankzij de zilveren details behoorlijk chique. Er is genoeg ruimte voor je tablet, make-up, portemonnee en telefoon. Prijs? €3160!

Fashion copycat: The Row x Forever 21 tas. Modeketen Forever 21 kopieert een tas van het modelabel van de Olsen tweeling: The Row. Bekijk hier.

Forever 21

Wat de Olsen twins kunnen, kunnen wij ook moeten ze gedacht hebben bij de Amerikaanse keten Forever 21. Hier geen kalfsleer uit Italië en zilveren details. Nee, fake leer en goud gespoten details doen het hem. Toch blijft het overduidelijk dat Forever 21 de kunst van een goede tas ontwerpen, heeft afgekeken van The Row. Voor een prijs van slechts €25 is dit een erg goed alternatief!

Tekst Max Herlings