De bralette: musthave 2015

Het kan in combinatie met rok, broek of onder een blouse, ja de bralette kan met alles worden gedragen. Een bralet? De kruising tussen een beha en een top! Er is genoeg keuze, ga je voor een gekleed exemplaar of kies je voor het laten zien van huid? Met de bralette kan het allemaal! 

Zwart kant

Zwart kant, spaghettibandjes en een flink stuk buik, klinkt sexy en dat is deze bralette van River Island dan ook zeker! Ideaal voor op feestjes en festivals. Dankzij het kanten randje wat eraan hangt, sluit ie naadloos aan op een hoge kokerrok. River Island –  €30.

Blauwtje lopen

Deze bralet van Alexander Wang is gemaakt van spandex en nylon. De voeringen zijn gemaakt van lamsleer. Dat zit kwalitatief wel goed dus! Dankzij de print en de hoeveelheid huid die je zult laten zien is dit exemplaar zeer geschikt voor de zomer! Alexander Wang – €810.

Neerlands trots

Lekker Nederlands dat oranje! Deze H&M bralette is wat langer dan de vorigen en is daarom geschikt voor de fashionista die niet teveel van zichzelf wil weggeven. De pailletten geven hem net wat meer glamour. H&M – €19,99.

Flowerpower

Zet de bloemetjes buiten met deze D&G bralette. Helemaal gemaakt van katoen en dus lekker luchtig. Ondanks de vrij drukke print is de top makkelijk te combineren met verschillende items. De rits aan de achterkant is blind weggewerkt. Dolce & Gabbana – €385.

Tekst Max Herlings