De mooie billen trend: Top 5 billen babes!

Hollywood is in de ban van billen, maar deze trend verovert inmiddels de hele wereld. Want ook in ons kleine kikkerlandje zijn goede ronde volle billen hot! Op verschillende sportscholen zijn er inmiddels speciale billen workouts, maar ook op social media wordt je dagelijks geconfronteerd met tha booty! Een overzicht van de bekendste celebrity billen babes!

Jen Selter

Op Instagram heb je verschillende bootyqueens waar Jen Selter waarschijnlijk wel de beroemdste van is. Met haar 4,6 miljoen volgers voorziet ze haar fans van dagelijkse belfies en verschillende butt workouts en bil-oefeningen. Jen is all natural aangezien ze deze mooie billen heeft gecreëerd door hard te trainen. Geen wonder dus dat ze haar ASS-ets flaunt! Een grote inspiratiebron op het gebied van dé bil, maar ook de celebs kunnen er wat van. De bekendste A-listers op een rijtje.

Kim Kardashian

Zijn ze nou echt of niet? Wij weten het niet. Wat we wel weten, is dat Kim K er alles aandoet om haar beroemde derrière goed uit te laten komen. Kim K liet al eerder een bilscan uitvoeren in de realityserie ‘Keeping Up With The Kardashians’ om aan te tonen dat ze geen bilimplantaten heeft, maar het inspuiten van vet in haar mooie ronde billen? Die zijn niet te zien op een scan! Kim K heeft altijd ontkent dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan, maar op een natuurlijke manier zo’n bil kweken? Met alleen moeder natuur kom je er niet! Meer zien van Kim’s beroemde achterwerk? Onlangs poseerde ze nog naakt in GQ Magazine waar ze trots pronkt met haar kogelronde billen!

Jennifer Lopez

Voor Kim K in de picture kwam, was natuurlijk J-Lo the queen of all booties. En dat deze billen echt zijn, daar hebben we nooit over getwijfeld. Een kwestie van goede genen hebben én hard sporten. In haar vrij recente clip met de toepasselijke naam ‘Booty’ herinnert Jennifer ons eraan waarom ze ook alweer zo beroemd was. Collega Iggy Azalea kan er trouwens ook wat van; de Australische rapper heeft ook een achterwerk die zeker niet onopgemerkt is gebleven. Zal J-Lo haar bootyqueen status terug willen claimen?

Beyoncé

Door haar belandde de term ‘bootylicious’ in het woordenboek, dus ook queen B verdient een plekje in de lijst van mooie billen. Want staat die B nou voor Bey of bil? Ook Beyoncé heeft een achterwerk waar de meeste vrouwen jaloers op zijn. Maar of ze nep zijn? Dat is iets waar de media nooit over heeft getwijfeld. B is all naturel, zeker als het om haar beroemde billen gaat

Nicki Minaj 

Hierover hoeven we niet meer te discussiëren. De Anaconda-rapper heeft haar gekunstelde derrière laten doen. Hoe, weten we niet. Je billen vergroten kan op verschillende manieren gebeuren. Bij de Braziliaanse bil-lift worden je billen vergroot met je eigen vetweefsel. Verder kun je ook bilimplantaten laten plaatsen. Hierbij wordt de bil opengesneden tot op de spier en wordt het implantaat onder de huid geplaatst. Het herstel duurt bij deze behandeling wel langer. 

 

Wij vragen ons af of Nicki implantaten heeft of dat plaatselijk vet heeft gezorgd voor haar ‘O my god look at her butt’-status. Ellen Degeneres maakte een hilarische parodie op Nicki’s Anaconda hit die natuurlijk gaat over dé bil.