Designerwebshop Vestiaire Collective lancering Verenigde Staten

De tweedehands designerwebshop Vestiaire Collective krijgt vanaf 6 november te maken met het Amerikaanse publiek! De Franse website, dat onderdeel is van uitgeverij Condé Nast, is een site waar je van je designerspullen af kan, maar waar je ook terecht kan voor de meest exclusieve items met kleine gebruikersporen.

Kleding van Cara, Kim en Suki

De Marktplaats voor the rich & famous is momenteel actief in Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en uiteraard Frankrijk. Om de lancering in de Verenigde Staten te vieren, houdt de webshop een StyleCycle. Tijdens de StyleCycle krijg je de kans om kleding en accessoires van diverse celebrities te kopen. Beroemdheden als Cara Delevingne, Julia Restoin Roitfeld, Emannuelle Alt, Caroline de Maigret, Suki Waterhouse en Kim Kardashian doen mee aan dit project.

Once in a lifetime

Dit is een uitgelezen kans – en misschien ook wel de enige kans om je echt een keer als een echte beroemdheid te kleden. Zie je het al voor je? Je vrienden zullen je nooit geloven als je ze vertelt dat je een beanie hebt die Cara Delevingne ooit heeft gedragen!

Kim’s teddy jas 

Misschien ben jij binnenkort de kersverse eigenaar van de teddybear coat van Kim K!  Maar niet getreurd; mocht je geen celebrity piece bemachtigen, dan kun je nog altijd terecht bij de andere collecties van Vestiaire Collective.